Γυμναστήριο | NEW YORK POWER GYM Αμπελόκηποι

Power Gym

Γυμναστήριο

Γυμναστήριο Power Gym

Με τον τελευταίας τεχνολογίας πλήρη εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του, τo πρώτο Power Gym της Ελλάδας σε αμερικάνικα πρότυπα ήρθε στην καρδιά των Αμπελοκήπων. Το New York Power Gym σου προσφέρει επαγγελματισμό, τέλειες υπηρεσίες και ιδιαίτερο εξοπλισμό για να ξεπεράσεις τα όριά σου. Το power gym διαθέτει ιδιαίτερα διαμορφωμένους και άπλετους χώρους Fitness & Weights και Cardio Theatre με αλτήρες και βάρη που καλύπτουν τις ανάγκες απλών αθλούμενων μέχρι επαγγελματιών αθλητών.

Κλίκαρε τις φωτογραφίες πιο πάνω και μάθε περισσότερα για την υποδοχή, τους χώρους fitness & weights, cardio theater, τα προγράμματα group fitness, το functional training, το reformer pilates, το kick boxing, και τις υπηρεσίες προπονητικής καθοδήγησης και διατροφικών συμβουλών του Power Gym στους Αμπελόκηπους.

Στο γυμναστήριο New York στεγάζεται και το Dance Hall που προσφέρει μαθήματα χορού όπως tango, salsa, latin, hip hop, pole dance, σύγχρονο χορό. Επίσης στεγάζεται και το CrossActive, ένα από τα πρώτα cross-box της Ελλάδας που εξυπηρετεί επαγγελματίες αθλητές που θέλουν να κατακτήσουν υψηλούς προπονητικούς στόχους καθώς και νεοφώτιστους στο cross training άνδρες και γυναίκες.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο New York Power Gym! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το Power Gym: