Αποδυτήρια - Γυμναστήριο | NEW YORK POWER GYM Αμπελόκηποι

Αποδυτήρια

Power Gym

Στο New York Power Gym στους Αμπελόκηπους έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στους χώρους των αποδυτηρίων ανδρών και γυναικών έτσι ώστε να είναι λειτουργικοί, όμορφοι και καθαροί και να σε διευκολύνουν στο να φύγεις μετά την γυμναστική σου περιποιημένος, με πολλά ντουλάπια.

Τα μέλη του γυμναστηρίου χρησιμοποιούν λουκέτο ασφαλείας για τη χρήση των ντουλαπιών των αποδυτηρίων. Δεν δίνονται προσωπικά ντουλαπάκια στα αποδυτήρια του New York Power Gym και όλα τα ντουλάπια των αποδυτηρίων πρέπει να είναι ξεκλείδωτα και άδεια κατά το νυχτερινό κλείσιμο του γυμναστηρίου. Εννοείται ότι τα ντουλάπια των αποδυτηρίων δεν είναι το κατάλληλο μέρος για την φύλαξη πολύτιμων αντικειμένων ή χρημάτων. Το γυμναστήριο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση κλοπής αντικειμένων, χρημάτων ή προσωπικών ειδών των μελών στα αποδυτήρια ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο του γυμναστηρίου.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο New York Power Gym! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το Power Gym: