Γυμναστήρια Αμπελόκηποι | Palestra - New York Power Gym

Γυμναστήρια Αμπελόκηποι

Όμιλος Palestra - New York!

Το Palestra Active είναι το κορυφαίο wellness fitness club με 25 χρόνια εμπειρίας στο κέντρο της Αθήνας. Το New York Power Gym έρχεται να πλαισιώσει τα γυμναστήρια του ομίλου στους Αμπελόκηπους και να προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες και μια άλλη άποψη στη γυμναστική που εξυπηρετεί ένα διαφορετικό κοινό αλλά και δίνει επιλογές στα μέλη του ομίλου για εναλλαγές.

Τα γυμναστήρια Αμπελοκήπων Palestra - New York αποτελούν τον μεγαλύτερο και πιο πολυδιάστατο χώρο εκγύμνασης της Αθήνας. Συνδυαστικά ξεπερνούν τα 3000 τμ και είναι σε διπλανά σχεδόν κτίρια. Παρέχουν τις στάνταρ υπηρεσίες γυμναστηρίου και επιπλέον υπηρεσίες wellness & fitness, το μοναδικό στην Ελλάδα Power Gym, το CrossActive που εξυπηρετεί αθλούμενους που ενδιαφέρονται για functional training αλλά και Ολυμπιονίκες, το Spinning Active για τους φανατικούς του spinning, και ένα καταπληκτικό Dance Hall σε Νεοϋορκέζικο στυλ για να γυμνάζεστε διασκεδάζοντας.

Η Αμερικάνικη εταιρεία που είναι η ιδιοκτήτρια του διαδικτυακού τόπου TopGreekGyms.gr και προβάλει τα κορυφαία Ελληνικά γυμναστήρια ανά περιοχή, επέλεξε τα γυμναστήρια του ομίλου Palestra - New York ως τα TOP γυμναστήρια των Αμπελοκήπων λόγω τις ποικιλίας σε συνδυασμό με την ποιότητα και οικονομία που προσφέρουν.

Η ένταξή μας στα Top Greek Gyms είναι σημαντική για τα μέλη μας γιατί μας δίνει την δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά τους και να τα εξυπηρετήσουμε καλύτερα μέσα από πρωτοποριακά Αμερικάνικα διαδικτυακά προγράμματα και υπηρεσίες αλλά και να τους προσφέρουμε οικονομικότερες τιμές μέσα από τα Deals μας.

Αν ζεις στους Αμπελόκηπους ή στο κέντρο της Αθήνας έλα να μας επισκεφτείς από κοντά σήμερα και να κάνεις μια δωρεάν προπόνηση. Ή πάρε ένα δώρο γνωριμίας τώρα από την ιστοσελίδα μας και έλα να δοκιμάσεις όποια υπηρεσία μας σου αρέσει εντελώς δωρεάν. Μπορείς να βρεις μερικές κριτικές από μέλη μας εδώ και να γράψεις την δική σου κριτική αφού μας επισκεφτείς.

Σε περιμένουμε!