Ξεναγηση Insider Apps™
Ξεναγηση Insider Apps™

Το PALESTRA ACTIVE, το κορυφαίο γυμναστήριο των Αμπελοκήπων, έχει δημιουργήσει state-of-the-art παγκοσμίου επιπέδου ειδικές υπηρεσίες για το fitness, την δίαιτα και διατροφή και την ευεξία καθώς και υπηρεσίες φιλοξενίας (hospitality) που παρέχονται σε ειδικά διαμορφωμένους και εξοπλισμένους χώρους και υποστηρίζονται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Οι ειδικές υπηρεσίες ονομάζονται Insider Apps™ και είναι κατανεμημένες σε Apps Εκγύμνασης™ / Training Apps™ (υπηρεσίες γυμναστικής), Apps Πολεμικών Τεχνών™ / Martial Arts Apps™ (μαθήματα πολεμικών τεχνών), Apps Διατροφής™ / Nutrition Apps™ (υπηρεσίες δίαιτας και διατροφής), Apps Παιδιών™ / Kids Apps™ (παιδικά προγράμματα), Apps Ομορφιάς™ / Beauty Apps™ (υπηρεσίες ομορφιάς), Apps Ευεξίας™ / Wellness Apps™ (υπηρεσίες ευεξίας) και Apps Φιλοξενίας™ / Hospitality Apps™ (υπηρεσίες φιλοξενίας).

Τα Insider Apps™ έχουν ολιστική προσέγγιση. Ενισχύουν τους θεσμούς της φιλίας και την αίσθηση της ομαδικότητας, προάγουν την δημιουργική ανταγωνιστικότητα, εξασφαλίζουν οικονομία και σου δίνουν ελευθερία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Insider Apps™ του PALESTRA ACTIVE, του Top Greek Gym των Αμπελοκήπων, ακολούθησε τους παρακάτω συνδέσμους.


Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και μπες στο club επικοινωνίας του PALESTRA ACTIVE για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.