Σωματοαναλυση


ΣΩΜΑΤΟΑΝΑΛΥΣΗ

Με τη σωματοανάλυση, στο γυμναστήριο PALESTRA WELLNESS CLUB μετράμε τη σύσταση του σώματός σου σε άλιπη σωματική μάζα και σε λίπος, που συνιστούν το συνολικό σου βάρος. Η άλιπη μάζα συμπεριλαμβάνει τα οστά, τους μύες, τα υγρά, και τους συνδετικούς και οργανικούς ιστούς. Το σωματικό λίπος αποτελείται από το δομικό και το αποθηκευτικό λίπος. Στο δομικό λίπος περιλαμβάνεται το λίπος οργάνων και ιστών όπως νεύρα, πνεύμονες, συκώτι, εγκέφαλος, και μαστικοί αδένες. Το αποθηκευτικό λίπος βρίσκεται κυρίως στον λιπώδη ιστό. Στο μέσο άνδρα 70 κιλών, το δομικό λίπος αποτελεί περίπου το 3% και το αποθηκευτικό λίπος περίπου το 12% του συνολικού σωματικού βάρους. Στη μέση γυναίκα 57 κιλών, το δομικό λίπος είναι περίπου το 12%, και το αποθηκευτικό λίπος είναι περίπου το 15% του συνολικού σωματικού βάρους. Το δομικό λίπος είναι περισσότερο στις γυναίκες λόγω του λιπώδους ιστού στο στήθος, σε άλλους ιστούς και σε όργανα του γυναικείου φύλου.

Το βάρος από μόνο του δεν δίνει απαραίτητα μια καθαρή ένδειξη του πόσο καλή είναι η υγεία σου ούτε απεικονίζει με ακρίβεια την πρόοδό σου όταν γυμνάζεσαι ή κάνεις κάποια δίαιτα. Η σωματοανάλυση με τον επαγγελματικό αναλυτή του PALESTRA WELLNESS CLUB σου δίνει την πραγματική εικόνα παρέχοντας ουσιαστική πληροφόρηση για το σώμα σου και πώς αυτό αλλάζει καθώς εφαρμόζεις το προπονητικό σου πρόγραμμα.

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Μπες στο club επικοινωνίας του PALESTRA WELLNESS CLUB για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε “Στείλτε το δώρο μου!’.

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.