Προπονητικη Καθοδηγηση


Προπονητικη Καθοδηγηση

Κατά την πρώτη σου επίσκεψη για να γυμναστείς στο PALESTRA WELLNESS CLUB, ο υπεύθυνος σύμβουλος εκγύμνασης θα ενημερωθεί αναλυτικά από εσένα μέσα από μια μίνι συνέντευξη και θα καταγράψει στοιχεία όπως ηλικία, ύψος, βάρος, επίπεδο φυσικής κατάστασης, και ιατρικό ιστορικό (χρόνιες παθήσεις, ευπάθειες, τραυματισμούς, κλπ.). Ο σύμβουλος εκγύμνασης επίσης πραγματοποιεί τη μυοσκελετική αξιολόγησή σου. Αφού από κοινού προσδιορίσετε τους προπονητικούς σου στόχους, ο σύμβουλος εκγύμνασης θα συντάξει το προπονητικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες, ιδιομορφίες και στόχους. Παράλληλα, προγραμματίζεται το ραντεβού σου με τον διατροφολόγο για τη σωματοανάλυσή σου. Με αυτά τα δεδομένα, ο σύμβουλος εκγύμνασης συντάσσει την προπονητική σου καρτέλα, η οποία είναι πάντα διαθέσιμη και μπορεί να ενημερώνεται όσο βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση και μπαίνουν υψηλότεροι στόχοι.

Η προπονητική καθοδήγησή σου υπό την εποπτεία του γυμναστή του PALESTRA WELLNESS CLUB ξεκινά με ένα πρόγραμμα ένταξης που συμπεριλαμβάνει αερόβια άσκηση και ήπιες ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα. Το πρόγραμμα αυτό διαρκεί 6 ως 8 προπονήσεις, μέρα παρά μέρα.

Στην πορεία λαμβάνεις το πλήρες εξατομικευμένο σου πρόγραμμα το οποίο και εκτελείς με την αντίστοιχη προπονητική καθοδήγηση. Στο βασικό σου προπονητικό πρόγραμμα, οι μυϊκές ομάδες χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα με την προβλεπόμενη συχνότητα των επισκέψεών σου στο γυμναστήριο και τους στόχους που έχουν τεθεί. Η διάρκεια του βασικού σου προγράμματος εξαρτάται από τη συχνότητα και τη διάρκεια των προπονήσεων και φτάνει ως τις 6 εβδομάδες. Κατόπιν ο γυμναστής σου αξιολογεί την πρόοδό σου και αναπροσαρμόζει το πρόγραμμά σου με σκοπό την ταχύτερη και ασφαλέστερη επίτευξη των στόχων σου, μέσα από την σχέση συνεργασίας που έχεις πλέον αναπτύξει και το κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει δημιουργηθεί στο PALESTRA WELLNESS CLUB.

Μέσα από τη συνεχή και διακριτική προπονητική καθοδήγηση, στόχος του PALESTRA WELLNESS CLUB είναι η άσκηση να γίνει μέρος της καθημερινότητάς σου και η αλλαγή στο σώμα, τη σκέψη και τη ζωή σου να επιτυγχάνεται στα πλαίσια της πολύχρονης ευχάριστης συνεργασίας μας.

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Μπες στο club επικοινωνίας του PALESTRA WELLNESS CLUB για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.