Ομαδικα Προγραμματα

 

Ομαδικα Προγραμματα

Για να ενημερωθείς αναλυτικά για τα προγράμματα του Group Fitness του PALESTRA WELLNESS CLUB, κλίκαρε εδώ. Ή κλίκαρε μία από τις παρακάτω φωτογραφίες για να δεις το ισχύον πρόγραμμα Group Fitness.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GROUP TRAINING
Palestra Wellness Club Omadika Programmata
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEW YORK BOX
New York Box

Το γυμναστήριο PALESTRA WELLNESS CLUB, στους Αμπελόκηπους, παρέχει μια μεγάλη γκάμα από ομαδικά προγράμματα που εκτελούνται από έμπειρους και καταξιωμένους instructors και πραγματοποιούνται σε μια ευρύχωρη και καλοσχεδιασμένη αίθουσα όλες τις ώρες της ημέρας, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Τα ομαδικά προγράμματα του PALESTRA WELLNESS CLUB μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σου ανάγκη για άσκηση, τόνωση, χαλάρωση και ευεξία. Παρακάτω θα βρεις περιληπτικές περιγραφές για το καθένα από τα ομαδικά προγράμματα που προσφέρουμε. Στα εικονίδια ενδεικτικά φαίνονται η διάρκεια του μαθήματος, η έντασή του και μία εκτίμηση του μέσου όρου θερμίδων που αναμένεται να καταναλώσεις σ’ αυτό. Οι εντάσεις των ομαδικών προγραμμάτων διακρίνονται σε: 1 – χαμηλή, 2 – μέτρια, 3 – υψηλή και 4 – πολύ υψηλή. Η ένταση του κάθε ομαδικού προγράμματος μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το επίπεδο των ασκουμένων. Η αναγραφόμενη ένταση είναι η μέγιστη δυνατή για το συγκεκριμένο ομαδικό πρόγραμμα και ο αναγραφόμενος αριθμός θερμίδων αντιστοιχεί στην μέγιστη ένταση.


Animal Movements

Λειτουργική Προπόνηση

400

2

55′

Δυναμικό πρόγραμμα λειτουργικής προπόνησης εμπνευσμένο από τα στοιχεία της φύσης. Συνδυάζει άριστα αρχέγονες κινήσεις και μιμήσεις ζώων σε ένα διασκεδαστικό freestyle πρόγραμμα, βελτιώνοντας τη δύναμη, την αντοχή και τον συντονισμό κινήσεων.


Barre A Terre

Ολιστικό Πρόγραμμα

300

1

55′

Ασκήσεις στην μπάρα και το έδαφος με στόχο τη σωστή στάση του σώματος, την ευλυγισία και την μυϊκή ισορροπία. Ιδανικό για όλους.


Core Concept

Δυναμικό Πρόγραμμα

400

1

55′

Ενδυνάμωση για όλο το σώμα. Απευθύνεται σε όλους και ειδικά στα άτομα που ξεκινούν τώρα. Χρησιμοποιούνται κοντάρια, μπάρες, λάστιχα και αλτήρες.


Dans Concept

Δυναμικό Πρόγραμμα

700

3

55′

Ένα εκρηκτικό χορευτικό freestyle πρόγραμμα που πλαισιώνεται από έντονα μελωδικά μοτίβα και ζωντανούς ρυθμούς. Δημιουργείται μια ατμόσφαιρα όπου η δύναμη της μουσικής μεταφέρεται από την αναπνοή στη δύναμη του σώματος. Διερευνήστε τις δυνατότητές σας με τον πιο χορευτικά απολαυστικό τρόπο.


Flowbility

Δυναμικό Πρόγραμμα

300

1

55′

Δυναμικό πρόγραμμα με συνεχόμενο ρυθμό και ροή στην κίνηση. Έχει στόχο την αύξηση της κινητικότητας των αρθρώσεων σχεδόν στο μεγαλύτερο εύρος της κίνησης τους. Επίσης, βελτιώνει την ισορροπία και το νευρομυϊκό συντονισμό και παράλληλα ενισχύει το καρδιοαναπνευστικό σύστημα και την ιδιοδεκτικότητα. Το πρόγμαμμα είναι κατάλληλο για όλους τους ασκούμενους.


Hatha Yoga

Ολιστικό Πρόγραμμα

500

1

90′

Ένα πλήρες σύστημα ασκήσεων που σκοπό έχει την αρμονία και ισορροπία του σώματος, του νου και του πνεύματος. Βοηθά στη βελτίωση του αναπνευστικού, ενδοκρινικού, κυκλοφορικού, και λεμφικού συστήματος, στην τόνωση και ευλυγισία των μυών και των συνδέσμων και στη χαλάρωση του νευρικού συστήματος. Δίνει διαύγεια, ηρεμία και γαλήνη στο σώμα και το νου.


Kick Boxing

Αερόβιο Πρόγραμμα

500

3

85′

Συνδυασμός πολεμικών τεχνών και πυγμαχίας. Ένα πρόγραμμα που στοχεύει στην άριστη τεχνική κατάρτιση με απώτερο σκοπό την αυτοάμυνα. Ενδυνάμωση όλου του σώματος και βελτίωση της φυσικής κατάστασης.


Made in Brazil

Δυναμικό Πρόγραμμα

400

2

55′

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης με έμφαση στην περιοχή των γλουτών, στους μύες των ποδιών και συμπληρωματικά στους κοιλιακούς.


Palestra Aerobic

Αερόβιο Πρόγραμμα

600

3

55′

Αν θέλεις κάτι διαφορετικό για την αερόβια προπόνησή σου από το διάδρομο και το ποδήλατο, έλα στην αίθουσα και εμπνεύσου από τον instructor μας.


Palestra Aerodance

Αερόβιο Πρόγραμμα

700

3

55′

Χορός και αερόβια προπόνηση! Ανέβασε τους παλμούς σου, αύξησε τις αντοχές, νιώσε όμορφα και ταυτόχρονα βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση.


Palestra Basic Step

Αερόβιο Πρόγραμμα

400

2-3

55′

Κινήσεις και βήματα σε αρχάρια βάση πάνω στην πλατφόρμα του step για βελτίωση της φυσικής κατάστασης μέσα από απλές χορευτικές κινήσεις.


Palestra Cross Training

Δυναμικό Πρόγραμμα

600

2

55′

Είναι ένα απλό και διαφορετικό μάθημα όπου η αερόβια άσκηση εναλλάσσεται με ασκήσεις ενδυνάμωσης.


Palestra Fitball Training

Δυναμικό Πρόγραμμα

350

2

55′

Ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλο το σώμα. Εκτελούνται με τη χρήση της μεγάλης μπάλας που βοηθάει στην καλύτερη ισορροπία και σύσφιξη του σώματος. Πολύ καλό μάθημα για όσους ζητούν κάτι περισσότερο από το κλασσικό μάθημα ενδυνάμωσης.


Palestra Functional Training

Δυναμικό Πρόγραμμα

500

2

55′

Μια ώρα αφιερωμένη στα πόδια και τους κοιλιακούς. Εξειδικευμένες ασκήσεις για αυτούς που αναζητούν τη βελτίωση στα συγκεκριμένα σημεία. Απευθύνεται σε όλους.


Palestra Latin

Αερόβιο Πρόγραμμα

500

2

55′

Έχεις το ρυθμό μέσα σου και θέλεις να εκτονωθείς? Είσαι λάτρης των Latin χορών και αναζητάς την ευκαιρία να μάθεις τα βήματα? Το μάθημα αυτό είναι ιδανικό για σένα.


Palestra Ring Training

Δυναμικό Πρόγραμμα

400

2

55′

Ένα δυναμικό πρόγραμμα για ευλυγισία με στόχο τη βελτίωση ολόκληρου του μυοσκελετικού συστήματος και κυρίως των αρθρώσεων, των προσαγωγών και των γλουτών. Εστιάζεται στη μέση, την πλάτη και τη σπονδυλική στήλη. Ιδανικό για αρχάριους και για προχωρημένους. Χρησιμοποιούμε τον μαγικό κύκλο, ένα νέο όργανο γυμναστικής που θα σε εκπλήξει!


Palestra Step

Αερόβιο Πρόγραμμα

700

3

55′

Κινήσου σε χορευτικούς ρυθμούς πάνω στο step, ανακαλύπτοντας νέες ιδέες και συνδυασμούς. Μια διαφορετική προσέγγιση της «μαγικής πλατφόρμας» που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει. Απευθύνεται στους πολύ προχωρημένους.


Palestra Total Body

Δυναμικό Πρόγραμμα

400

1

55′

Ενδυνάμωση για όλο το σώμα. Απευθύνεται σε όλους και ειδικά στα άτομα που ξεκινούν τώρα. Χρησιμοποιούνται κοντάρια, μπάρες, λάστιχα και αλτήρες.


Palestra Workout

Δυναμικό Πρόγραμμα

500

3

55′

Δυναμικό μάθημα με μπάρες και step για μέγιστη ενδυνάμωση και γράμμωση όλου του σώματος. Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης. Στατικές και πολύ δυναμικές ασκήσεις που υπόσχονται να σε μεταμορφώσουν!


Pilates Active Group

Ολιστικό Πρόγραμμα

300

2

55′

Ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα ομαδικά προγράμματα στον κόσμο, εμπνευσμένο από τον Joseph Pilates. Ασκήσεις δύναμης και ευλυγισίας που βελτιώνουν άμεσα την στάση του σώματος, την ελαστικότητα και την ισορροπία. Ιδανικό για άτομα με προβλήματα στη σπονδυλική στήλη και στη στάση του σώματος. Συστήνεται από γιατρούς και φυσικοθεραπευτές ως η πιο ασφαλής μέθοδος προπόνησης για όλα τα επίπεδα και τις ηλικίες.


Pilates Concept

Ολιστικό Πρόγραμμα

400

1

55′

Είναι το απόλυτο μάθημα ευθυγράμμισης, ενδυνάμωσης σε βάθος και αποκατάστασης τραυματισμών. Εξειδικευμένη προπόνηση με τη χρήση στρώματος (mat) και small apparatus. Βοηθάει στην ευθυγράμμιση του σώματος, την ενδυνάμωση των σταθεροποιητών μυών και τη βελτίωση της ιδιοδεκτικότητας.


Tae Box Concept

Αερόβιο Πρόγραμμα

750

3

55′

Ένα πολύ δυνατό μάθημα αερόβιας προπόνησης που συνδυάζει κινήσεις πολεμικών τεχνών. Νιώσε την ενέργεια να ξυπνά μέσα σου, κάψε λίπος και γραμμώσου με συνδυασμούς από Tae Kwon Do και μποξ, παράλληλα με χορευτικές κινήσεις υπό τους ρυθμούς της μουσικής.


Vinyasa Yoga

Ολιστικό Πρόγραμμα

600

3

120′

Μάθημα για προχωρημένους (για άτομα που έχουν εκπαιδευτεί για τουλάχιστον 3 μήνες στα προηγούμενα προγράμματα yoga).


Zumba

Αερόβιο Πρόγραμμα

700

3

55′

Ένα απολαυστικό πρόγραμμα εκγύμνασης που δημιουργήθηκε από Latin χορευτές και χορογράφους. Περιλαμβάνει χορό και αερόβια στοιχεία ενσωματώνοντας κινήσεις από hip-hop, samba, salsa, merengue, πολεμικές τέχνες, Bollywood και χορό της κοιλιάς. (Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο χωρίς επιβάρυνση. Δευτέρα και Τετάρτη με extra χρέωση 2€)

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Μπες στο club επικοινωνίας του PALESTRA WELLNESS CLUB για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε «Στείλτε το δώρο μου!».

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.