Μυοσκελετικη Αξιολογηση


Μυοσκελετικη Αξιολογηση

Πριν ξεκινήσεις οποιοδήποτε προπονητικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο PALESTRA WELLNESS CLUB, στους Αμπελόκηπους, οι ειδικά εκπαιδευμένοι γυμναστές μας θα προβούν στην μυοσκελετική αξιολόγησή σου. Η μυοσκελετική αξιολόγηση συνίσταται από τον έλεγχο τυχόν παθήσεων ή σκελετικών καταστάσεων που επιδρούν στη στάση σώματος όπως κύφωση, σκολίωση, λόρδωση, χαλαρή στάση και ευθειασμός. Επίσης, εξετάζουν την κινητικότητα των βασικών αρθρώσεων του σώματός σου στους ώμους, τα γόνατα και τα ισχία και ελέγχουν για αρθρικές και μυϊκές δυσλειτουργίες (δυσκαμψίες). Τέλος, ελέγχουν τα πέλματα για τυχόν πλατυποδία ή κοιλοποδία.

Τα αποτελέσματα από τη μυοσκελετική αξιολόγηση, μαζί με το ιατρικό σου ιστορικό, χρησιμοποιούνται από τους γυμναστές μας για την καλύτερη και ακριβέστερη εκπόνηση του προπονητικού σου προγράμματος που θα αποδώσει τα μεγαλύτερα αποτελέσματα με ασφάλεια και χωρίς τραυματισμούς.

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Μπες στο club επικοινωνίας του PALESTRA ACTIVE για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.