Αποδυτηρια


Αποδυτηρια

Στο γυμναστήριο PALESTRA WELLNESS CLUB, στους Αμπελόκηπους, είμαστε περήφανοι για τους ευρύχωρους, πολυτελείς και καθαρούς χώρους αποδυτηρίων – δύο για τους άνδρες και ένα για τις γυναίκες – που προσφέρουμε. Μέσα στα αποδυτήριά μας έχουμε δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες για να ξεχάσεις την καθημερινότητα και να ετοιμαστείς για την προπόνηση ή να χαλαρώσεις μετά από αυτή. Μπορείς να αποθηκεύσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με ασφάλεια σε ένα από τα πολλά lockers που διαθέτουμε. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να αποκτήσεις το δικό σου προσωπικό locker προκειμένου να αποφύγεις τη συνεχή μεταφορά των αξεσουάρ της γυμναστικής σου και να κερδίσεις χρόνο.

Επίσης, στα αποδυτήρια με τον υποβλητικό φωτισμό και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση μπορείς να απολαύσεις ένα αναζωογονητικό ντους και να κάνεις χρήση sauna ή hammam που θα σε ανακουφίσει, θα σε χαλαρώσει και θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις το μυαλό σου και να ανανεωθείς.

Έχεις ήδη κερδίσει ένα δώρο!

Μπες στο club επικοινωνίας του PALESTRA WELLNESS CLUB για να σου στείλουμε αμέσως με email το δώρο σου. Απλά, γράψε το email σου και κλίκαρε "Στείλτε το δώρο μου!".

Το email σου είναι ασφαλές στα χέρια μας.