Hacks Συσφιξης™Hacks Συσφιξης™

Αύξηση Ικανότητας Αποθήκευσης Γλυκογόνου που προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα και μέσα σε 90 μέρες μπορεί να αλλάξει δραστικά την εμφάνισή σου!

Οι περιοχές που είναι χαλαρές χαρακτηρίζονται από μύες με χαμηλό μυϊκό τόνο ή/και συσσώρευση λίπους. Το πρόγραμμα HACKS Σύσφιξης™ αναγκάζει τους μύες να αυξήσουν την αποθηκευτική ικανότητά τους σε γλυκογόνο και έτσι βελτιώνει τον μυϊκό τόνο τους.

Αν έχεις λίγα ή καθόλου περιττά κιλά αλλά παρόλα αυτά δεν έχεις σφικτό ή σφριγηλό σώμα, ή κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου είναι χαλαρό, τότε το πρόγραμμα HACKS Σύσφιξης™ είναι για σένα. Με τα HACKS Σύσφιξης™ επιτυγχάνεται μείωση του λίπους – αν υπάρχει – στην περιοχή και, με την αύξηση του γλυκογόνου, οι μύες ‘γεμίζουν’ και γίνονται σφιχτοί σε κατάσταση ηρεμίας. Το πρόγραμμα γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά προάγει τα υψηλότερα επίπεδα μυϊκού τόνου χωρίς να αυξάνει το μέγεθος των μυών, βελτιώνει δραστικά την εικόνα του σώματός σου και το κάνει πιο σφιχτό.

Τα HACKS Σύσφιξης™ χρησιμοποιούν προπονήσεις με αντιστάσεις μεσαίας έντασης, εναλλασσόμενες με προπονήσεις δόνησης και διαλειμματικής αερόβιας άσκησης. Δίνουν έμφαση στα προβληματικά σημεία υπερφορτώνοντας τους μύες της περιοχής, ενώ ταυτόχρονα προάγουν την υπεραιμία με αποτέλεσμα την απελευθέρωση λιπαρών οξέων στο αίμα. Αυτό που κάνει αυτή την μέθοδο μοναδική είναι το πόσο γρήγορα θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα.

Εάν επιθυμείς μυϊκή σύσφιξη και βελτίωση της εμφάνισης του σώματός σου, έλα στο PALESTRA ACTIVE στους Αμπελόκηπους για να σου δείξουμε πώς με τα HACKS Σύσφιξης™ μέσα σε 90 ημέρες μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά.